directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 11:36 h

Alfred Bosch reivindica els presos independentistes davant de les Nacions Unides

Ho ha fet com a vicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona davant de representants de ciutats i àrees metropolitanes de tot el món

ACN Barcelona.-El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha reivindicat aquest dimarts a la nit, hora catalana, els 'presos polítics' i el referèndum de l'1 d'octubre davant de les Nacions Unides, on ha participat en qualitat de vicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a la sessió Sustainable Cities en el marc del High Level Political Forum 2018. Bosch ha centrat el seu discurs en les societats intel·ligents i ha assegurat, davant representants de representants de ciutats i àrees metropolitanes de tot el món, que "no és gens intel·ligent tenir un govern que dona l'esquena a la gent". "Segur que recordaran les imatges de l'1 d'octubre, de policies intentant impedir un vot", ha afirmat Bosch, que ha assenyalat que "ara tenim gent a la presó per haver organitzat aquella votació".

Durant la seva intervenció, el líder republicà ha parlat de la necessitat de les ciutats d'aplicar la intel·ligència per poder ser sostenibles, i ha assegurat que "el que fa les ciutats intel·ligents és la gent". És per això que ha remarcat la necessitat d'apostar pel talent, la competitivitat, la sostenibilitat i la intel·ligència col·lectiva.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.