directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Anoia doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 14:05 h

Mazoni, Enric Montefusco, Núria Graham i Manero Sound System, caps de cartell del setè RRRREC Festival d'Igualada

El certamen se celebrarà per primer cop dins dels actes de la Festa Major de la capital de l'Anoia i tindrà una durada de tres dies

ACN Igualada.-La setena edició del RRRREC Festival tindrà com a caps de cartell els músics Mazoni, Enric Montefusco, Núria Graham i Manero Sound System. El certamen se celebrarà per primer cop dins dels actes de la Festa Major d'Igualada i passarà a durar tres dies -21, 25 i 26 d'agost- en comptes d'un. En total tindran lloc 12 concerts al Teatre Municipal l'Ateneu i a la Zona de les Barraques al barri del Rec. Els altres noms que completen la programació són Begun, Sherpah, Lasers, L'Hereu Escampa, Side Chick, Miguelito Superstar Dj, Abono pa la Tierra i Psychodrome. Enguany l'organització del certamen recau en mans del col·lectiu La Maca, una associació cultural de recent creació que té per objectiu dinamitzar el barri del Rec d'Igualada.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.