directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 16:57 h

Comissen més de 600 quilos de peix immadur a l'espigó de la Mar Bella

Els exemplars mesuraven 5,8 centímetres mentre que la mida mínima és d'11 centímetres

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra van comissar el passat 6 de juliol a Barcelona 52 caixes i un cistell amb més de 600 quilograms de sardina de talla petita, fruit d’un dispositiu especial per tal de controlar aquesta pràctica il·legal. Com a resultat de l’operatiu, l’embarcació que va descarregar el peix va quedar denunciada administrativament per tinença i comercialització de peix immadur i peix sense documentació. Els fets es van produir a les quatre de la matinada quan els agents van detectar l'embarcació i van observar com s'aproximava a la costa, descarregava el peix i el carregava a un vehicle per al seu transport. Els mossos el van aturar i van comprovar que la mida dels exemplars -5,8 centímetres- era inferior a la mínima autoritzada de la sardina, que és d'11 centímetres.

El peix comissat va quedar a disposició dels serveis veterinaris de l’agència de salut pública de Barcelona del mercat central del peix que, posteriorment, el va distribuir per a alimentació a una entitat pública sense ànim de lucre.Aquesta actuació està emmarcada dins l’acord de col·laboració entre la Direcció General de Pesca i Afers Marítims i la Direcció General de la Policia amb l’objectiu d’optimitzar la lluita contra la pesca i el marisqueig il·legal a Catalunya.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.