directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 02:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 17:03 h

Sebastià Massagué, nou director dels Bombers de Barcelona

El cos reforça la seva estructura interna amb la renovació del cap de la Divisió d'Operacions i el nomenament d'onze tècnics migs i quatre tècnics superiors

ACN Barcelona.-L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha nomenat Sebastià Massagué nou director dels Bombers de Barcelona. Nascut a Argentona el 1965, Massagué es posa al capdavant del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la capital catalana amb 31 anys d'experiència com a bomber, els deu darrers com a cap de la Divisió de Grups Operatius Especials dels Bombers de la Generalitat. A més, Massagué té formació complementària en estructures arquitectòniques i prevenció i valoració de riscos, així com en lideratge d'equips. De 2004 a 2008 va ser professor associat de la Universitat Politècnica de l'assignatura "Projectes de seguretat i Laboratori del Foc". A més, a partir d'aquest dimecres Bombers de Barcelona també compta amb un nou director de la Divisió d'Operacions, Àngel López. D'altra banda, el cos ha reforçat la seva estructura interna amb el nomenament d'onze tècnics migs i quatre tècnics superiors, provinents de la primera convocatòria de promoció interna convocada en set anys.

Així doncs, la convocatòria d'enguany ha permès l'ascens de personal format i amb experiència de fins a set anys d'interinatge com a bombers. Aquest any també s'han convocat disset places de sotsoficials i vint-i-dues de sergent, en la que ha estat la promoció interna més gran dels últims vint anys al Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.