directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 17:04 h

Sindicats i la direcció d'Iberia es tornen a reunir demà després que la primera mediació hagi acabat sense acord

Els treballadors diuen que encara hi ha "temps" per desconvocar la vaga i denuncien l'allargament de les jornades per atendre passatgers de Vueling

ACN Barcelona.-La primera reunió de mediació entre els treballadors de terra d'Iberia i l'empresa al departament de Treball per desconvocar la vaga prevista per als dies 27 i 28 de juliol i 3 i 4 d'agost ha acabat sense acord. Això és el que ha confirmat el president del comitè d'empresa d'Iberia a Barcelona, José Ramírez, que després de la trobada ha dit que les posicions segueixen allunyades. El representant dels treballadors ha afirmat que ambdues parts es tornaran a reunir aquest dijous a l'aeroport i que, en cas que es produeixi un apropament, les negociacions tornaran a desenvolupar-se al departament de Treball. Ramírez ha denunciat que el personal de terra d'Iberia ha d'allargar les seves jornades laborals per atendre passatgers de Vueling, que forma part del mateix grup que Iberia, perquè la companyia programa operacions que no pot assumir.

Ramírez ha dit que és necessari un "major acostament" entre les parts per tal de desconvocar les aturades, però ha remarcat que encara "hi ha temps" per arribar a un acord entre les parts. Amb tot, ha afirmat que és necessari que tant els sindicats com l'empresa tinguin la "voluntat" d'assolir-lo. Segons ha explicat el representant dels treballadors, durant la reunió han exposat aspectes que consideren que s'han de resoldre a nivell estatal, però d'altres que són exclusius de l'aeroport del Prat, com ara una "gestió de la plantilla" que permeti "atendre les incidències de les companyies". Ramírez ha dit que l'empresa ha de "tenir clar" que la situació no "s'arregla amb tiretes", sinó amb una "vacuna" que resolgui "el problema permanent" de cues i retards que es viu a l'aeroport del Prat durant els mesos d'estiu.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.