directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 18:05 h

Roger Escapa, Montse Virgili i Ernest Macià, les veus de Catalunya Ràdio a l’estiu

L’emissora estrena ‘Dies de ràdio’ amb motiu dels 35 anys d’història de la ràdio pública

ACN Barcelona.-El proper dilluns 23 de juliol arrenca la programació d’estiu a Catalunya Ràdio. Roger Escapa agafarà el relleu de Mònica Terribas al davant d’‘El matí de Catalunya Ràdio’, i ‘Gravetat zero’ serà de nou el magazín radiofònic de les tardes, amb Ernest Macià. El cap de setmana ‘El Suplement’ serà substituït novament per les ‘Interferències’ de Montse Virgili, de deu a dotze del matí. Abans, Adam Martin conduirà ‘Sans i estalvis’, el programa de salut que ja s’emet al dial digital. Entre les novetats incloses a la graella estiuenca hi ha l’espai ‘Dies de ràdio, amb Santi Carreras, que s’estrena amb motiu dels 35 anys de l’emissora i que recordarà tots els seus programes de referència.

Entre les novetats destacables de la temporada d’estiu a Catalunya Ràdio hi ha el programa gastronòmic ‘La Fonda’, amb el cuiner Pep Nogué, que s’emetrà immediatament després d’El Matí de Catalunya Ràdio’ de dilluns a divendres. Els dissabtes al vespre s’estrena ‘Cas obert’, amb Lídia Orriols, dedicat a les històries humanes i amb un periodisme “volgudament lent. També al cap de setmana, de matinada, s’estrena ‘Permafrost’, amb Gerard López. I encara entre les novetats hi ha ‘Una jornada particular’, amb Pep Vila, que omplirà de cultura tots els dies, dilluns a diumenge, a la mitjanit; ‘Cafè Àsia’, amb Joan Ollé i David Guzman, i ‘Homes clàssics’, amb Albert Galceran i Pedro Pardo. A banda, es mantenen –amb canvis o no en la franja d’emissió- programes habituals de la casa com ‘En guàrdia’, d’Enric Calpena, ‘El Celobert’ –habitualment a l’emissora musical iCat- amb Lluís Gavaldà, o ‘L’ofici de viure’, amb Gaspar Hernández. L’emissora pública no ha incorporat veus externes en la programació estiuenca (“aposta pel talent intern”, expliquen), confeccionada “per refrescar l’oferta amb un canvi de registre”. Així ho va expressar aquest dimarts el seu director, Saül Gordillo, en la festa de presentació de la nova graella. “Una programació amb molta aportació cultural i que posa en valor els trenta-cinc anys d’història de Catalunya Ràdio i el gran èxit de la sèrie ‘Tor’ al podcast, que després de 100.000 reproduccions ara els oients podran escoltar a l’antena convencional”, resumia Gordillo.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.