directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Penedès doble fletxa Dimecres, 18 de juliol de 2018 23:01 h

Unes 200 persones es manifesten en contra de l'incivisme d'una família a la Granada

L'alcalde recorda que el problema fa anys que dura i reclama més presència policial al municipi

ACN La Granada.-Unes 200 persones s'han manifestat aquest dimecres al vespre a la Granada (Alt Penedès) en contra de l'incivisme d'una família del municipi. L'alcalde del poble, Diego Díez, ha explicat a l'ACN que poc abans de la manifestació hi ha hagut un intercanvi d'insults al davant de la casa d'aquesta família entre alguns dels seus membres i una parella que no és veïna del municipi. Després de l'intercanvi d'insults, uns quants membres de la família han perseguit la parella, un d'ells amb un pal, i hi hauria hagut l'agressió. Almenys una persona ha hagut de ser atesa pels Mossos d'Esquadra i pels serveis sanitaris, sense que, fins al moment, constin denúncies. Immediatament, la notícia ha corregut entre els grups de whatsapp dels veïns del municipi, que arrosseguen des de fa any les molèsties que, segons diuen, causa el clan. Unes 200 persones s'han concentrat davant de la casa de la família per reclamar que s'acabi amb la situació.

L'alcalde ha recordat que la Granada és un municipi de 2.000 habitants que no té Policia Local, i ha reclamat que hi hagi més presència policial per acabar amb una situació que té els veïns "molt cansats".Segons explica, no es tracta de grans fets delictius, però sí de petits actes incívics que, sumats, provoquen un gran cansament entre la població del municipi. "Són motos a gran velocitat, música alta, menors conduint vehicles sense carnet... No prou perquè hi hagi actuacions que puguin solucionar el tema, però sí per afartar la gent, que està cansada d'aquest incivisme de baixa intensitat".Ara fa exactament un any el consistori anunciava que demanaria al Departament d'Interior que reforces la presència dels Mossos d'Esquadra al municipi per posar fre a una "escalada delictiva" provocada per la mateixa família. De moment, el problema persisteix.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.