directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 19 de juliol de 2018 20:18 h

Els càmpings de Tarragona critiquen que l'inici de les obres del tercer fil coincideixi amb la temporada alta

Demanen que es reconsideri el calendari i lamenten la "manca de planificació"

ACN Tarragona.-L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, integrada pels set establiments del terme municipal de Tarragona, Las Salinas, Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de la Móra, Tamarit Beach Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia-, ha criticat que l'inici dels treballs previs del tercer fil ferroviari a Altafulla coincideixin amb la temporada alta. En un comunicat, lamenten la "falta de planificació d'unes obres que acumulen anys de retard i que s'activen justament en plena temporada alta" i "sense importar el perjudici als clients" que s'allotgen. L'agrupació ha sol·licitat una reunió urgent amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona perquè "intervingui davant Adif" i es pugui reconsiderar el calendari d'obres. Els establiments creuen que les obres els poden causar perjudicis econòmics i afectar les 10.000 places que ofereixen.

L'agrupació, alineada amb l'Associació provincial de Càmpings de Tarragona, Costa Daurada i Terres de l'Ebre, sempre ha defensat la solució aprovada pel Parlament de Catalunya el juliol de 2017 que impulsa i prioritza la rehabilitació de la línia interior Reus-Roda de Berà per al trànsit de mercaderies. La resolució insta al Govern de la Generalitat a "impulsar la recerca de consens al territori cap a la necessitat de la rehabilitació de la línia Reus-Roda i la seva priorització al Corredor del Mediterrani, i col·laborar amb el Ministeri de Foment per a facilitar l'aprovació de l'estudi informatiu i l'execució de l'obra". En aquest sentit, Càmpings Tarragona Ciutat apunta que havia demanat expressament que les obres se suspenguessin entre juny i octubre i afirmen que es veuen obligats a "acceptar el tercer fil com un mal menor a favor de la competitivitat de l'economia de Tarragona"



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.