directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 19 de juliol de 2018 20:25 h

L'AMB lamenta la suspensió del reglament de les llicències VTC i afirma que "s'ajusta a la llei"

El vicepresident de l'ens, Antoni Poveda, diu que la norma treballa "a favor del medi ambient i de la salut de les persones"

ACN Barcelona.-L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha lamentat la suspensió cautelar del reglament de les llicències de lloguer de vehicles amb conductor (VTC) que ha ordenat aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El vicepresident de Mobilitat i Transport de l'entitat, Antoni Poveda, ha subratllat que la norma "s'ajusta a la llei i a les competències" de l'organisme supramunicipal. La suspensió ordenada pel TSJC respon al recurs interposat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). Cal recordar que aquest mateix dimecres el Ministeri de Foment ha presentat un altre recurs davant del Tribunal del Contenciós Administratiu en què també demanava la suspensió per invasió de competències. Aquest tribunal encara no s'ha pronunciat.

Poveda ha subratllat que el reglament "posa en valor la governança del territori metropolità en relació amb les polítiques a favor del medi ambient i de la salut de les persones". El vicepresident afegeix que també té l'objectiu de "controlar" el creixement de la circulació de vehicles tenint en compte les emissions contaminants.Finalment, el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB ha demanat al TSJC que estudiï "en profunditat" els arguments d'aquesta entitat i sospesi l'aixecament de la suspensió cautelar i provisional dictada avui.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.