directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 17:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Divendres, 20 de juliol de 2018 14:18 h

Una trentena de voluntaris participen en un estudi de la UAB per determinar si el bosc té efectes positius en a salut

Analitza la forma en què el cos humà absorbeix les substàncies que desprèn la vegetació i com interactua amb els microorganismes presents a la natura

ACN Montseny.-Una trentena de voluntaris d'entre 20 i 40 anys participen aquest divendres en un estudi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per determinar quins efectes positius tenen els boscos sobre la salut dels ésser humans. La recerca vol analitzar la forma en què el cos absorbeix les substàncies químiques que desprèn la vegetació i quina interacció es produeix entre els microorganismes que hi ha a la natura i els que es troben a l'aparell respiratori de les persones. Tot plegat amb l'objectiu d'esbrinar si a banda d'aportar beneficis en la salut emocional i física, el contacte amb la natura pot intervenir en processos neurodegeneratius, inflamatoris o tumorals. La sessió experimental s'ha dut a terme al Montseny i ha inclòs diverses passejades i anàlisis de sang, de saliva i de la mucosa bucal. La previsió és que els resultats d'aquesta investigació es donin a conèixer en un període d'un any.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.