directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 20 de juliol de 2018 14:21 h

Vueling afirma que la cancel·lació de vols "entra dins la normalitat"

Els passatgers es queixen a Twitter que de nou la companyia continua cancel·lant vols, avisant-los només 45 minuts abans d'embarcar

ACN Barcelona.-Els passatgers de Vueling s'han tornat a queixar de noves cancel·lacions de vols aquest dijous i divendres. A través de Twitter els viatgers han expressat la seva indignació davant les cancel·lacions i algun d'ells ha detallat que la companyia els ha avisat de la cancel·lació només 45 minuts abans d'iniciar l'embarcament. En general, els passatgers afectats expliquen que la companyia els ha deixat a terra sense rebre cap tipus d'informació. Per la seva banda, Vueling ha reconegut que en les darreres hores s'han cancel·lat vols però no ha volgut precisar quants. La companyia també ha apuntat que diàriament operen al Prat entre 300 i 400 vols i ha subratllat que la cancel·lació diària d'alguns vols "entra dins la normalitat".

En relació als 14.300 passatgers afectats per les cancel·lacions de dilluns, la companyia ha indicat que hi ha clients que encara no han volat. Aquest dijous, la companyia va indicar que tots els passatgers afectats ja havien estat reubicats però que més de 2.100 (un 15%) encara no havien volat cap a les seves destinacions. La companyia va atribuir al caos de dilluns a una tempesta de 45 minuts, que va obligar a cancel·lar 86 vols, dels quals 29 a l'aeroport del Prat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.