directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Divendres, 20 de juliol de 2018 18:24 h

El festival TNT 2018 incorpora espectacles musicals i expandeix la seva programació més enllà de Terrassa

Hi seran presents el dj Rodrigo Cuevas i les formacions Nuu, Mutacions y Za!

ACN Terrassa.-El festival Terrassa Noves Tendències (TNT) arriba a la seva onzena edició amb la voluntat d'incrementar la seva presència al Vallès Occidental. El certamen instal·larà algunes de les seves propostes al barri de la Maurina, a Matadepera i a Ullastrell. A més, incorporarà concerts a la seva programació que està conformada per una trentena d'activitats, deu de les quals són coproduccions, dotze estrenes absolutes i una estrena a tot l'Estat. En l'àmbit musical destaquen artistes com el grup Za!; el duet Nuu i Rodrigo Cuevas, que fusionarà la música tradicional amb bases electròniques.

L'espectacle inaugural correrà a càrrec enguany dels belgues Kiss & Cry, liderats per la coreògrafa Michele Anne de Mey i el cineasta Jaco van Dormael que estrenaran per primer cop a l'Estat i en català 'Cold Blood', una microdansa de mans a l'escenari que es converteix en una pel·lícula en directe a la gran pantalla. També de fora de Catalunya arriben, entre altres, la companyia gallega i de referència a Espanya Matarile Teatro amb 'Circo de Pulgas' o l'espectacle xilè 'Correo' dirigit per Paula Aros Gho, sobre l'hàbit nostàlgic d'escriure's cartes.El cartell també compta amb una desena de coproduccions. Txalo Toloza-Fernández i Laida Azkona Goñi presentaran 'Tierras del Sud', un projecte escènic sobre neocolonialisme i barbàrie centrat a la Patagònia Argentina. Cristina Celada i Gloria March mostraran una investigació escènica sobre el que volem semblar a les xarxes socials i el que som en realitat a 'Parecer felices'.També és una coproducció, la nova creació de David Espinosa, 'Una historia universal', que, fent ús de la manipulació d'objectes, l'acció coreogràfica i el teatre d'ombres farà un recorregut a través de la història de la humanitat. O 'El mono de Descartes' de la companyia José y sus hermanas i Sílvia Ferrando.Seguint amb la línia d'apostar pel talent més emergent, el TNT ha coproduït a Marc Villanueva Mir que presenta un joc performatiu, 'El candidato'; a Soren Evinson que estrenarà 'A nation is born in Me', una de les peces guanyadores de la Caravana de Tràilers de la passada edició; i a La Señorita Blanco que presentarà 'Una pequeña parte de este mundo'.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.