directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 02:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 20 de juliol de 2018 21:58 h

Pascal diu que treballen en una llista "de consens": "És compatible la Crida de país amb la crida de partit"

La coordinadora del PDeCAT recorda que la votació als càrrecs està "oberta a tota la militància"

ACN Barcelona.-La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha assegurat aquest divendres, abans que arrenqui la primera assemblea nacional del partit, que treballen per una candidatura de "consens" per als càrrecs interns de la direcció. "No hi ha hagut cap pacte rebutjat, no hi ha hagut res trencat, al contrari, treballem esperançats, creiem que ens posarem d'acord perquè no hi ha diferències de fons, insalvables; noto esperit de suma per totes bandes", ha assegurat la líder de l'executiva del PDeCAT. Ho ha dit després de visitar aquest divendres els dirigents del PDeCAT empresonats a Lledoners i en plena pugna amb el sector crític. En aquest context, ha assegurat que afronta l'assemblea "amb ganes de sumar-se" al projecte que ha posat sobre la taula l'expresident Carles Puigdemont, la Crida Nacional per la República. I alhora "amb ganes de sortir del cap de setmana amb un partit fort, sòlid, consolidat i unit", ha afirmat. "Creiem que és perfectament compatible la Crida de país del president amb una crida de partit que fem nosaltres, per sortir forts i convençuts". En aquest context ha recordat que la votació dels càrrecs "estan oberts a tota la militància".

Pascal ho ha dit abans d'arrencar l'assemblea nacional que el PDeCAT celebra al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, amb uns 1.900 associats inscrits. Des d'aquest divendres i fins diumenge, el PDeCAT ha d'aprovar la ponència política i l'orgànica, per aprovar el full de ruta i reformular les estructures de direcció del partit. En una sèrie de quatre piulades més tard, Pascal ha insistit en fer "compatible la militància de país amb la militància de partit". "Només tindrem un partit fort si anem units, si acceptem totes les sensibilitats, si sumem junts, des de la generositat, el respecte i el compromís". Ho ha dit de nou en referència a la Crida Nacional, una "nova oportunitat per a la unitat". "I ens hi hem de sumar sense cap mena de dubte", ha resolt a Twitter. Pascal ha definit el PDeCAT com un projecte "de centre ampli, desacomplexadament independentista".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.