directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 21 de juliol de 2018 18:01 h

Pascal: "Tots els rumors que existeixen són senzillament rumors"

La dirigent del PDeCAT insisteix en treballar per una candidatura de "consens"

ACN Barcelona.-L'actual coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha assegurat aquest dissabte en una atenció als mitjans que "tots els rumors que existeixen són senzillament rumors". Ho ha dit en una atenció als mitjans al Palau de Congressos de Catalunya, on el PDeCAT celebra la seva primera assemblea nacional amb el sector crític, proper a Carles Puigdemont, en pugna contra Pascal. L'actual coordinadora insisteix en aquest sentit que segueixen treballant "en la línia d'una candidatura de partit, de consens, que funcioni bé". "Qualsevol decisió de pacte, qualsevol cosa certa, la comunicarem", ha assegurat Pascal. Per tot plegat, s'ha mostrat convençuda que el "consens imperarà": "Evidentment aquí no sobra ningú, ens hem de poder entendre", ha assegurat.

En ser preguntada sobre una proposta de direcció sense coordinador ni secretari general, Pascal ha assegurat: "N'estem parlant, quan hi hagi resultat final us l'explicarem; no és qüestió de qui volen els 'delegats de' sinó què volen" els inscrits a l'assemblea, ha assegurat Pascal. La dirigent demòcrata ha reiterat, així, que és "compatible un partit fort" amb poder-se "sumar a la Crida" de Puigdemont. Veus del sector crític apunten a situar David Bonvehí, actual número 2 del partit, a la presidència i sense cap figura de secretaria general. Pascal en canvi vol tenir pes principal a la direcció. Aquest sector proper a Puigdemont també ha posat sobre la taula, segons han avançat alguns mitjans i han confirmat a l'ACN, impulsar una comissió que gestionaria l'aportació del PDeCAT a la Crida que impulsa Puigdemont. Pascal, que ha defensat "sumar" amb aquest projecte, ha apostat en declaracions als mitjans per un partit "fort, sòlid, consolidat i unit".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.