directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 21 de juliol de 2018 18:09 h

El PSOE, sobre la victòria de Casado: "És la dreta de sempre"

Lastra adverteix el nou president del PP que no intenti "retallar els drets de les dones"

ACN Barcelona.-El PSOE veu el nou president del PP, Pablo Casado, com "més del mateix", "la dreta de sempre, la d'Aznar, Cospedal", que és la que "tancava files amb els corruptes". La vicesecretària general socialista, Adriana Lastra, ha reaccionat així davant la victòria de Casado a les primàries del PP, un procés –ha dit- on "no hi ha hagut debat d'idees, sinó una lluita pel poder". Per a la dirigent socialista el congrés del PP només ha servit per "reivindicar-se sense fer autocrítica", en referència a les polítiques que han generat "desigualtat i pobresa". Lastra també ha advertit el nou president del PP que no intenti "retallar els drets de les dones", en referència a l'avortament. "A les dones la dreta no ens tornarà a fer seure", ha remarcat.

Lastra ha fet aquestes declaracions en la clausura del Comitè Regional dels socialistes de Castella-la Manxa, i s'ha referit a la disputa de l'espai polític entre PP i Cs. Unes "dretes que es mimetitzen", ha assegurat."Cospedal i els populars s'emocionen amb les banderes", ha dit, en contraposició als socialistes que s'emocionen per la universalitat de la sanitat pública, fer que pugin les pensions de viudetat o lluitar contra la pobresa infantil. També ha defensat que s'hagi aturat "l'abodador nuclear" de Villar de Cañas.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.