directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 21 de juliol de 2018 19:13 h

Villegas diu que l'única "novetat és un PP fracturat"

El secretari general de Cs creu que "fa falta una alternativa unida que planti cara al govern de Sánchez i a la seva coalició de populistes i separatistes"

ACN Barcelona.-El secretari general de Ciutadans (Cs), José Manuel Villegas, ha considerat que amb la victòria de Pablo Casado "estem davant el PP de sempre", el de "les no reformes, de la corrupció i de la paràlisi" i ha assegurat que "l'única novetat" que hi ha "és un PP dividit i fracturat per la meitat". En declaracions als mitjans durant el Campus Jove d'Estiu de Cs que se celebra a Alacant, Villegas ha assegurat que el què fa falta "és una alternativa forta, un partit unit que planti cara al govern de Pedro Sánchez i a la seva coalició amb populistes i separatistes, i que per això hi ha Ciutadans".

José Manuel Villegas ha considerat que "el país necessita nous projectes il·lusionats, que mirin al futur i que no mirin al passat com fa el PP i els vells partits". "Avui és més vigent que mai aquesta alternativa al bipartidisme i als partits que són incapaços de regenerar-se i donar solucions als problemes del segle XXI", ha afegit el secretari general de Cs.Villegas ha recordat que Pablo Casado "és la persona que ha defensat públicament als corruptes del PP, que va defensar la política del PP de no fer front a aquesta corrupció i de no fer aquesta neteja". "En el PP havien d'escollir entre el portaveu de l'executiva de Rajoy i la vicepresidenta de Rajoy, és a dir, havien d'escollir entre en continuisme i el continuisme, entre passat o el passat, i han escollit el passat lògicament", ha afegit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.