directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 22 de juliol de 2018 12:24 h

Domènech assegura que Puigdemont ha "absorbit" el PDeCAT i que el nou rumb dels demòcrates és "una OPA a ERC"

El líder de CatECP critica la "incapacitat" d'ERC per construir una "alternativa catalanista progressista" i diu que l'elecció de Torra n'és una "mostra"

ACN Barcelona.-El líder de Catalunya en Comú-Podem (CatECP), Xavier Domènech, ha assegurat aquest diumenge que el "puigdemontisme ha absorbit el projecte del PDeCAT" i que el nou rumb del partit demòcrata és "directament una OPA a ERC". Després que la fins ara coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, renunciés aquest dissabte a formar part de la direcció del partit perquè no tenia el suport de Carles Puigdemont, Domènech ha dit que la nova direcció que estan prenent els demòcrates en la seva primera Assemblea Nacional és sobretot una oposició a la posició actual d'ERC. Segons el líder de CatECP, ERC ha estat "incapaç de convertir-se en una alternativa del catalanisme progressista i popular a les dretes catalanes". "L'elecció de Quim Torra com a president n'és una mostra", ha remarcat Domènech en la seva intervenció al Consell Nacional de CatECP.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.