directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 22 de juliol de 2018 17:17 h

Mas adverteix: "El verí de la desunió pot liquidar el sobiranisme"

L'exdirigent del PDeCAT apel·la a la unitat en la clausura de l'assemblea

ACN Barcelona.-L'expresident de la Generalitat Artur Mas, i fins fa pocs mesos dirigent del PDeCAT, ha advertit aquest diumenge que "el verí de la desunió pot liquidar el sobiranisme". Per això ha fet un prec a les bases del partit per tenir-ho "sempre present" de manera que la unitat no sigui només "una pantalla per quedar bé" sinó una "actitud que necessita el país". En intervenir a la clausura de l'assemblea, Mas ha defensat que cal "la força de la gent", líders polítics "disposats a jugar-se-la" i "unitat", tres elements per fer "realitat" els objectius de l'independentisme. I la unitat és "decisiva, i val per tots, per nosaltres i pel conjunt del país", ha afirmat -creu que la batalla no és "de raons" sinó per "falta de força".

Mas ha apel·lat, doncs, mantenir la unitat sobiranista perquè l'aplicació de l'article 155 "no ha evitat la majoria" independentista al Parlament després del 21-D. "Ni tota la força de l'aparell judicial i la repressió han aconseguit fer abaixar el cap al sobiranisme", ha insistit sense abordar explícitament el projecte Crida Nacional per la República durant el seu discurs. Ha demanat, també que s'abandonin acusacions polítiques de fer "passos enrere": "Podríem concentrar-nos més en com fer passos endavant", ha resolt. Mas, que considera que tot plegat "té un sentit" malgrat els "sacrificis personals", ha insistit en la unitat després que Pablo Casado s'imposés a la direcció del PP. "Ara tenim dos Aznars;



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.