directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 22 de juliol de 2018 20:44 h

Quatre morts en un accident, balanç de trànsit del cap de setmana

Un ciclista de 59 anys ferit greu en caure a la carretera IRI-12 a Setcases

ACN Barcelona.-Aquest cap de setmana s'ha registrat un accident mortal de trànsit. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre va tenir lloc la matinada de dissabte a la C-63 a Vidreres, on van xocar frontalment un cotxe i una furgoneta. Com a conseqüència de la topada, van morir el conductor i tres passatgers del turisme. A més, arran de l'accident van resultar ferits crítics el cinquè ocupant del cotxe i l'acompanyant de la furgoneta. Aquest diumenge cap a dos quarts de tres de la tarda un ciclista de 59 anys ha resultat ferit de gravetat en caure amb la bicicleta a la carretera IRI-12 a Setcases. L'home s'ha fet diverses fractures i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques l'ha traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Aquest diumenge, l'operació retorn cap a l'àrea metropolitana de Barcelona ha estat força complicada, les retencions més importants s'han concentrat a l'AP-7, entre Maçanet de la Selva i Sant Celoni, i a la C-65 i a la C-31 a Santa Cristina d'Aro.

A l'AP-7 s'han registrat cues de fins a 17 quilòmetres entre Maçanet de la Selva i Sant Celoni en sentit sud. A Santa Cristina d'Aro s'han registrat fins a 7 quilòmetres de cua a la C-65 per enllaçar amb la C-35 i 5 quilòmetres de retencions a la C-31 en sentit sud. Els vehicles també han circulat lentament a la C-17 a Tona (4 km). A l'N-340 les complicacions s'han registrat al Vendrell en sentit nord (3 km). Una altra de les vies complicades aquest diumenge a la tarda ha estat la C-16, on s'han fet cues a la Nou de Berguedà (3 km), a Guardiola de Berguedà i a Berga en direcció Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.