directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Dilluns, 23 de juliol de 2018 11:59 h

Recullen més de 1.600 signatures per reclamar la millora de la seguretat a l'N-260 a l'entrada de la Seu d'Urgell

Els impulsors de la iniciativa han entregat les signatures a l'alcalde Albert Batalla que assegurar compartir al 100% la reivindicació

ACN La Seu d'Urgell.-L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha rebut aquest dilluns al matí una representació dels impulsors de la recollida de signatures per reclamar al Ministeri de Foment la millora de la seguretat del tram de la carretera N-260 al seu pas a l'entrada oest de la capital alturgellenca. Els impulsors d'aquesta campanya han lliurat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana un total de 1.620 signatures recollides per tal de reclamar millores en els passos de vianants que hi ha en aquesta via estatal, situades entre la primera rotonda i el pont del Valira. Respecte a la problemàtica, Albert Batalla ha manifestat que ''des de l'Ajuntament de la Seu Compartim al 100% aquesta reivindicació de millorar la seguretat en aquest punt'', de manera que ja s'ha fet arribar al Ministeri la necessitat de buscar ''una fórmula que millori l'entrada''.

Segons Batalla, amb les signatures lliurades es dóna impuls a la reivindicació que l'Ajuntament ja va fer en el seu moment. Les signatures s'han recollit davant diversos atropellaments ocorreguts en poc temps en aquest punt dels passos de vianants que creuen l'N-260, així com alguns accidents entre vehicles per col·lisions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.