directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 23 de juliol de 2018 17:03 h

Detenen un veí d'Amposta per tinença il·lícita d'armes i dipòsit d'armes de la Guerra Civil

Denuncien un comerç de Sant Carles de la Ràpita i hi intervenen 15 granades de mà i un projectil d'artilleria del mateix període

ACN Amposta.-La Guàrdia Civil va detenir dijous un veí d'Amposta com a presumpte autor d'un delicte de tinença il·lícita d'armes i dipòsit d'armes de guerra. Els agents van detectar que l'home tenia diverses armes de foc sense la documentació legal exigida en el marc d'un control fet al juny. En concret, tenia un rifle 'la Corunya', un fusell metrallador conegut com a 'naranjero' i dues armes d'avantcàrrega. Les armes estaven en perfecte estat i no tenien cap tipus d'inutilització que pogués impedir el funcionament i els agents van procedir a intervenir-les. Posteriorment, l'home va fer entrega voluntària de tres projectils d'artilleria de 150 mm, procedents de la Guerra Civil i que tenia al seu domicili de manera il·legal. Una investigació per esbrinar l'origen de les armes va conduir a un comerç de Sant Carles de la Ràpita, denunciat el 2016 per distribuir armes i munició de la Guerra Civil sense autorització. Els agents van fer una inspecció a l'establiment, on van acabar intervenint 15 granades de mà i un projectil de morter, tots ells sense documentació i certificació d'inutilització corresponents. Per tot plegat es va denunciar el comerç amb una infracció greu sobre protecció de la seguretat ciutadana.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.