directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 26 de juliol de 2018 15:06 h

Netflix incorpora la sèrie de TV3 ‘Benvinguts a la família’ al seu catàleg

La ficció estarà disponible a partir del 27 de juliol en versió original subtitulada en diversos idiomes i doblada al castellà

ACN Barcelona.-La sèrie de ficció ‘Benvinguts a la família’, produïda per Arca Audiovisual i estrenada a TV3 aquesta temporada, s’incorporarà aquest divendres27 de juliol al catàleg de Netflix, segons ha informat la cadena pública. La plataforma ha adquirit els drets per estrenar la sèrie arreu del món, i l’oferirà tant en versió original (disponible amb subtítols en diversos idiomes) com en una versió doblada al castellà. La ficció va un pas més enllà de ‘Merlí’, la primera sèrie de TV3 que es va incorporar a Netflix, en el seu cas només a l’Amèrica Llatina i els Estats Units. ‘Benvinguts a la família’ ha estat la millor estrena d’una sèrie de TV3 dels darrers 10 anys, amb 777.000 espectadors i una quota de pantalla del 25,8%.

‘Benvinguts a la família’ és una producció d’Arca Audiovisual (Filmax), creada per Pau Freixas i Ivan Mercadé, i protagonitzada per Melani Olivares, entre altres. TV3 prepara la segona temporada per estrenar-la a principis del 2019.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.