directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 27 de juliol de 2018 13:48 h

Torra agraeix als treballadors del CTTI i el CESICAT el compromís professional en uns mesos de "persecució" de l'Estat

El president de la Generalitat reivindica les noves tecnologies en l'1-O: "Les urnes físiques al final van ser omplertes gràcies a la batalla informàtica que es va obrir amb el cens universal"

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest divendres el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i el Centre de Seguretat de la Informació (CESICAT), on ha condemnat "tota la pressió" que han rebut els seus treballadors i la "persecució a l'entorn informàtic de Catalunya" en els darrers mesos, amb referència a les investigacions i a les operacions policials a l'entorn de l'1-O, així com la "vigilància intensiva" durant l'aplicació de l'article 155. Per aquest motiu, Torra ha volgut traslladar als treballadors el "suport" del Govern i els ha donat un "infinit agraïment" pel seu compromís professional. També ha lamentat els "moments d'angoixa" que han patit ells i les seves famílies: "Cap de vosaltres hauríeu d'haver destinat mai ni un segon a viure aquesta situació. Em sap greu, ho lamento moltíssim". El president de la Generalitat ha reivindicat el paper de les noves tecnologies en l'1-O i ha assenyalat que les "urnes físiques, que un estat buscava desesperadament com si fossin l'arma d'un crim, al final van ser omplertes gràcies a la batalla informàtica que es va obrir amb el cens universal".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.