directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Penedès doble fletxa Dijous, 2 d'agost de 2018 20:46 h

Avinyonet del Penedès decreta dos dies de dol per la mort del voluntari d’ADF accidentat quan anava a apagar un incendi

L’home es dirigia a col•laborar en l’extinció del foc declarat a Castellet i la Gornal quan el vehicle que conduïa ha sortit de la via

ACN Avinyonet del Penedès.-L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès ha decretat dos dies de dol per la mort d’un veí del municipi voluntari d’ADF que ha tingut un accident aquest dijous a la tarda a l’N-340 a l’Arboç quan anava a col•laborar amb l’extinció d’un incendi a Castellet i la Gornal. Es tracta d’un home de 50 anys que conduïa un camió de rescat que ha sortit de la via, presumptament degut a l’esclat d’un neumàtic, segons ha relatat un testimoni. L’alcalde d’Avinyonet, Oriol de la Cruz, ha signat un decret on ordena la suspensió de tots els actes oficials fins dissabte a les 18 h i trasllada el condol a la família de la víctima. Al sinistre també ha resultat ferit un altre voluntari, el qual ha estat traslladat en helicòpter fins l’Hospital de Bellvitge.

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, els Bombers de la Generalitat, els Agents Rurals i la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) han expressat a través de Twitter el seu condol a la família de la víctima i han enviat missatges de suport a l’agent ferit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.