directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Tarragonès doble fletxa Divendres, 10 d'agost de 2018 11:43 h

Tarragona engega un protocol per actuar en cas d'onada de calor

El pla s'activarà quan les temperatures s'enfilin per sobre de 34 graus i s'oferirà als sense sostre la possibilitat d'allotjar-se en un centre de dia de la Creu Roja

ACN Tarragona.-L'Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa aquest divendres un protocol per actuar quan hi hagi futurs episodis d'onada de calor, com la viscuda a principis d'aquest mes d'agost, en què s'han arribat a temperatures de gairebé 40 graus. El pla constarà de dues fases, una d'alerta i una altra d'emergència, i s’activarà quan els termòmetres assoleixin els 34,2 graus de temperatura. El protocol inclou mesures concretes per atendre els sense sostre a qui es facilitarà informació preventiva, aigua - per a disminuir les possibilitats de deshidratació-, i la possibilitat de traslladar-los en un centre de dia de Creu Roja. L’alcalde en funcions, José Luis Martín, ha presidit la primera reunió de treball que ha comptat amb la presencia de representants dels serveis socials, Protecció Civil, Guàrdia Urbana i Creu Roja. La trobada es produeix després que dues persones morissin dissabte per un cop de calor a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. "No arriba tard, el que hem fet és reaccionar davant una onada de calor que mai s'havia produït a la ciutat de Tarragona, i hem fet un protocol per intentar evitar el que ha passat aquest estiu", ha asseverat Martín.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.