directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Divendres, 10 d'agost de 2018 17:41 h

Desmantellen un punt de venda de drogues i en detenen els set responsables a Roses

Els Mossos i la Policia Local han comissat 250 grams de marihuana i haixix i han intervingut 215 euros

ACN Roses.-Un dispositiu conjunt entre Mossos d'Esquadra i Policia Local de Roses (Alt Empordà) ha permès desmantellar un punt de venda de drogues al municipi. En total, els agents han detingut set homes –molts d'ells, joves- que es dedicaven a distribuir marihuana i haixix. Se situaven a la zona de la Riera Ginjolers, on hi ha una gran afluència de turistes i comerços, i allà feien els contactes i els intercanvis. Dues de les detencions ja es van fer els dies 17 i 18 de juliol. I les cinc restants, que han permès acabar amb aquest punt de venda de drogues, es van dur a terme durant l'operatiu conjunt (que es va fer aquest dimarts). En el marc del dispositiu, s'han comissat 250 grams d'haixix i marihuana i 215 euros en efectiu. La droga estava distribuïda en embolcalls de paper d'alumini. La policia en va trobar part dins d'una caixa de gelats que estava sota una motocicleta.

La investigació va començar quan els Mossos van sospitar que hi havia un punt de compravenda d'haixix i marihuana a la zona de la Riera Ginjolers. Van saber que hi havia un conjunt de persones- sobretot, joves- que vigilaven dia i nit a les cantonades d'aquells carrers i van sospitar d'aquesta conducta.Posteriorment van poder saber el seu 'modus operandi', que consistia en tenir uns membres vigilant, mentre n'hi havia uns altres que captaven els clients i uns altres que els donaven les substàncies estupefaents i s'encarregaven de cobrar el preu acordat.Durant el 17 i 18 de juliol es van produir les dues primeres detencions arran de la investigació policial que estaven portant a terme els Mossos d'Esquadra i la Policial Local. Finalment el dimarts 7 d'agost a la nit van organitzar un dispositiu conjunt que es va saldar amb la detenció dels cinc membres restants per un delicte contra la salut pública. Aquests últims arrestats tenen entre 22 i 43 anys, viuen a Roses mateix i són de nacionalitat espanyola, siriana i marroquina. Amb aquestes detencions, els Mossos i la Policia Local donen per desmantellat aquest punt de distribució de drogues. Durant el registre als seus domicilis, els agents van trobar part dels 250 grams d'haixix i marihuana i els 215 euros en efectiu. La resta de la droga estava dins la caixa de gelats amagada sota la motocicleta.La majoria dels arrestats tenen antecedents policials i ja han passat a disposició judicial. El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia n'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.