directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 10 d'agost de 2018 20:16 h

Silvia Pérez Cruz i Kool & The Gang se sumen al cartell del XX Festival Mil·lenni

La formació nord-americana actuarà el 19 de novembre al Liceu i la cantant palafrugellenca ho farà al Palau de la Música l'11 de desembre al costat de Marco Mezquida

ACN Barcelona.-Kool & The Gang i Silvia Pérez Cruz & Marco Mezquida actuaran al XX Festival Mil·lenni, així ho ha anunciat aquest divendres l'organització en un comunicat. La formació nord-americana actuarà el 19 de novembre al Gran Teatre del Liceu i la cantant palafrugellenca ho farà l'11 de desembre al Palau de la Música. Aquestes dues actuacions se sumen al cartell que celebra els 20 anys del Festival Mil·lenni, on, entre altres, actuaran José González, Carlos Núñez, UB40, Maika Makovski o SAU30. Sílvia Pérez Cruz i el pianista Marco Mezquida posaran en comú els seus respectius projectes artístics amb "l'admiració mútua i les ganes de tocar junts" com a premisses, ha destacat la cantant catalana.

Kool & The Gang portaran al coliseu barceloní el seu funky comercial i festiu el 19 de novembre. Aquesta formació fundada pels germans Ronald i Robert Bel el 1964 i amb més de 70 milions de còpies venudes interpretaran 'hits' com 'Celebration', 'Get Down On It', 'Joanna' o 'Take My Geart', temes que sonen a les pistes de ball de tots els racons del planeta des dels anys setanta.Per la seva banda, Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida actuaran l'11 de desembre al Palau de la Música Catalana "sense més pretensió que la de descobrir-se a les cançons i xerrar a través d'elles". De fet, interpretaran cançons pròpies, populars i d'altres autors, ja que són "l'excusa per viatjar junts i gaudir del paissatge, de l'ara i l'aquí".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.