directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 04:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Conca de Barberà doble fletxa Diumenge, 12 d'agost de 2018 21:07 h

El VI Festival de Música Antiga de Poblet abaixa el teló amb èxit d'assistència

S'esgoten les entrades de tres dels quatre concerts programats que han aplegat 2.200 persones

ACN Vimbodí i Poblet .-El Festival de Música Antiga de Poblet abaixa aquest diumenge al vespre el seu teló amb èxit de públic. Segons un comunicat de l'organització, enguany s'han esgotat les entrades de tres dels quatre concerts programats i per aquesta raó s'ampliarà lleugerament l'aforament de la pròxima edició. En total, 2.200 persones han assistit a les actuacions i conferències programades durant aquest cap de setmana. El punt final del festival el posa aquest diumenge al vespre un concert d'homenatge a Mateu Fletxa el Vell, compositor destacat del segle XVI, que va morir sent monjo cistercenc de Poblet. L'actuació també recordarà la figura del gestor cultural Jordi Carrió, estretament vinculat tant al monestir de Poblet com a la Fundació CIMA de Jordi Savall.

Entre divendres i diumenge 1.150 persones han visitat el conjunt monumental del Monestir de Poblet, que està declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de fa més de 25 anys.L’activitat cultural al monestir es manté durant la resta de l’any, i la música tornarà a prendre protagonisme a la tardor, ja que del 10 al 24 de novembre se celebrarà la sisena edició del Festival Internacional d’Orgue de Poblet.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.