directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 13 d'agost de 2018 13:10 h

El digital ‘La República’ estrena ‘La República Esportiva’

Adrià Soldevila dirigeix el canal esportiu, integrat en la capçalera hereva de ‘directe!cat’

ACN Barcelona.-El diari digital 'LaRepública.cat' –hereu de la capçalera ‘directe!cat, desapareguda al juliol- estrenarà el proper 16 d’agost el canal esportiu ‘La República Esportiva’. Vinculat al mitjà generalista, el nou canal estarà dirigit pel periodista Adrià Soldevila i tindrà “la vida pròpia d’un diari esportiu independent”, segons expliquen els seus editors. El nou mitjà abordarà l’actualitat informativa “des d’una perspectiva de país”, fent èmfasi en els clubs i esportistes catalans “que projecten el nom de Catalunya arreu del món”, anuncien. Soldevila estarà acompanyat pels també comunicadors Santi Ovalle, Sergi Escudero, Marc Mosull, Àlex Liévana i Laura Alberch.

El periodista Frederic Porta, l’historiador, professor i expert en moviments socials de l’esport Carles Viñas i el vicedegà de la Facultat de Comunicació i Empresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Xavier Ginesta, han confirmat la seva presència al mitjà com a articulistes d’opinió, segons anuncia el digital aquest dilluns. De la seva banda, l’editor de La República, Joan Puig, celebra el naixement d’aquesta nova capçalera assegurant que l’esport és una “eina de transformació social que no podia quedar al marge del projecte periodístic del diari”.El mitjà que encapçala Puig és l’hereu del també digital ‘directe!cat’, que va canviar de nom i d’orientació el passat mes de juliol, 11 anys després del seu naixement. El projecte editorial que ja liderava l’exdiputat d’ERC al Congrés, Joan Puig, va renéixer com a ‘LaRepublica.cat’, segons es va explicar, amb la voluntat “d’interpretar la realitat des d’una perspectiva republicana”, en expressió del seu editor.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.