directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 13 d'agost de 2018 17:01 h

Acrobàcies, sensualitat i música es donen la mà al muntatge gai 'Air Otic' de Les Farfadais

L'espectacle, que té el suport del Festival Circuit, es representarà des d'aquest dimarts fins diumenge al Teatre Victòria

ACN Barcelona.-La companyia Les Farfadais, dirigida per Stéphane Haffner, uneix el món de les acrobàcies i la sensualitat amb música i efectes especials d'il·luminació en l'espectacle eròtic i gai 'Sexy and sensual circus style show: Air Otic'. El muntatge es podrà veure al Teatre Victòria de Barcelona des d'aquest dimarts fins diumenge. 'Air Otic' es representa per primera vegada a l'estat espanyol i compta amb el suport de Circuit, the biggest International Gay Festival, Barcelona 2018, que va arrencar el passat dia 9 fins aquest diumenge, i Atlantis. De fet, com ha explicat Haffner a l'ACN, 'Air Otic' va ser ideat per fer-se en grans creuers per tot el món i aquesta és la primera vegada que el representen fora de mar.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.