directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 17:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 14 d'agost de 2018 09:52 h

Acaba la tancada del moviment veïnal de l'N-340 a la delegació del Govern de les Terres de l'Ebre

Tres membres de la plataforma veïnal han passat la nit a la seu governamental per exigir l'alliberament de l'AP-7 per a tothom

ACN Tortosa.-La tancada del moviment veïnal per la gratuïtat de l'AP-7 a la delegació del Govern de les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa, s'ha donat per acabada a primera hora d'aquest dimarts. Tres representants de la plataforma han passat la nit a la seu governamental, sense incidents, aprofitant les hores per informar de les seves reclamacions i de la protesta a través de les xarxes socials. "Els hem fet els números per demostrar que es pot alliberar l'autopista", ha apuntat el portaveu Llorenç Navarro. Després d'atendre els mitjans a primera hora el matí, han sortit de la delegació als volts de les nou de matí, amb les denúncies que mantenen des de fa gairebé tres anys: la trinxada de l'N-340 amb onze rotondes i 66 quilòmetres de doble línia continua, el rebuig a un alliberament parcial de l'autopista, i l'advertència que les concessions de els autopistes es canviaran per un impost universal de carreteres "de per vida".

La plataforma veïnal seguirà amb les seves accions habituals aquest mateix dissabte. Serà el tall de carretera número 205 a l'N-340. Però adverteixen que les sorpreses no s'han acabat mentre no arribi la solució reclamada: la gratuïtat de l'AP 7 per a tothom.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.