directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 14:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dimarts, 14 d'agost de 2018 16:29 h

La zona de tractors de la 64a Fira de Sant Miquel de Lleida assoleix el 100% d'ocupació a un mes i mig del certamen

L'espai dedicat a aquests vehicles ocuparà 10.000 metres quadrats i acollirà dotze empreses, que oferiran una mostra d'uns 150 tractors de diferents marques

ACN Lleida.-La zona que la Fira de Sant Miquel de Lleida dedica tradicionalment als tractors -i que ocupa uns 10.000 metres quadrats- ha assolit, quan encara queda prop d'un mes i mig per l'edició d'enguany del certamen, la plena ocupació, amb la presència de dotze empreses del sector que oferiran una mostra d'uns 150 tractors de diferents marques i de tot tipus, des dels petits als d'alta potència (251 CV o més), segons ha informat Fira de Lleida. L'exposició inclourà tractors de potència, pes, dimensions i característiques molt variades. Així, n'hi haurà per a tipus de cultius específics (estrets, multipropòsit o cerealista, entre altres); de mecànica variada (eix davanter motriu o doble tracció) i de diferents trens de rodament (rodes o cadenes). La 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 33a edició del saló Eurofruit tindran lloc del 27 al 30 de setembre i acolliran més de 300 expositors de l'estat espanyol i d'altres països europeus.

A més dels tractors, els sectors presents a la 64a Fira Agrària de Sant Miquel i 33a edició d'Eurofruit seran el de la maquinària agrícola, l'agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l'agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, el viverisme, els fertilitzants, els regs, la maquinària d'obra pública, els sindicats agraris, l'automoció, els serveis financers i les assegurances. Ambdós certàmens també han programat més de 50 activitats paral·leles, entre jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drons en agricultura de precisió, reunions professionals i demostracions de productes i aliments.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.