directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Cerdanya doble fletxa Dimarts, 14 d'agost de 2018 19:58 h

El Mossos investiguen per homicidi imprudent el conductor que "ha provocat" l'accident de trànsit mortal a Puigcerdà

La investigació de trànsit apunta que no hauria respectat la prioritat de pas de la motocicleta

ACN Puigcerdà.-Els Mossos investiguen per homicidi per imprudència greu el conductor de 43 anys, de nacionalitat boliviana i veí de Puigcerdà, que "ha provocat" l'accident de trànsit mortal que hi ha hagut aquest dimarts al matí a la capital de la Cerdanya. Els fets han tingut lloc cap a les vuit, quan la furgoneta que conduïa l'home ha xocat amb una motocicleta al punt quilomètric 178 de la carretera N-260. Segons els Mossos, el primer vehicle s'ha incorporat a la via "sense respectar la prioritat de pas" del segon, que circulava en sentit contrari. El conductor d'aquesta motocicleta no ha pogut evitar l'impacte i ha resultat mort.

Agents de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Pirineu Occidental, que s'han fet càrrec de l'atestat policial, han pogut determinar que la furgoneta s'hauria incorporat a la via sense haver respectat la distància de seguretat necessària, segons ha informat el cos de seguretat. El conductor de la furgoneta ha quedat denunciat penalment com a investigat per delicte d'homicidi per imprudència greu. Haurà de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.