directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 14 d'agost de 2018 20:57 h

Collboni alerta que Cs "hiperactua" contra símbols polítics perquè és un partit que "viu del conflicte"

El líder socialista assegura que les institucions "haurien d'evitar" l'exhibició de simbologia "partidista" i "no compartida" per tots els ciutadans

ACN Barcelona.-El president del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat aquest dimarts que Cs "hiperactua" contra símbols que demanen llibertat per als polítics independentistes presos perquè "viu del conflicte", una acusació que ha fet extensiva als partits sobiranistes. Collboni ha fet aquestes declaracions després que la formació taronja demanés la retirada de les pancartes de la plaça de la Vila de Gràcia, engalanada per l'inici de les festes del barri. "Per respecte als espais públics que són de tots, les institucions haurien d'evitar símbols partidistes" que no són compartits per la majoria dels barcelonins, ha dit el líder socialista, que, alhora, ha reconegut que representen reivindicacions legítimes.

Collboni ha posat com a exemple de símbol amb consens suficient per a ser mostrada a una institució pública les pancartes a favor de l'acollida de refugiats que han guarnit sovint el balcó de l'Ajuntament de Barcelona en l'últim mandat. El líder socialista ha demanat d'allunyar el focus d'atenció d'aquesta polèmica per tal d'evitar convertir-lo en "el tema de l'estiu".D'altra banda, ha fet una crida als visitants les festes de Gràcia a respectar la convivència veïnal i a respectar les decoracions dels carrers típiques d'aquesta celebració popular. En aquest sentit, el socialista ha recordat que a la ciutat es registren situacions d'incivisme que ha atribuït, en part, a la manca d'acció del govern d'Ada Colau per fer complir les normes, com es fa palès a Ciutat Vella on, segons Collboni, "ha fracassat" l'aplicació del pla de xoc de seguretat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.