directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 15 d'agost de 2018 09:00 h

El director català David Victori estrena la seva òpera primera 'El pacto' protagonitzada per Belén Rueda

La pel·lícula francesa d'animació 'Quines bestioles!' aterra als cinemes en català

ACN Barcelona.-L'actriu Belén Rueda retorna a la cartellera amb 'El Pacto', un thriller de caràcter sobrenatural dirigit pel català David Victori que explora quines són les conseqüències de canviar el curs natural de la vida, tot plantejant l'interrogant de què seria capaç de fer una persona per evitar la mort d'un ésser estimat. Mònica, la protagonista que encarna Rueda, té una filla que és diagnosticada amb una estranya malaltia; la jove desapareix i apareix hores després inconscient a les portes de la mort. La mare es nega a acceptar la pèrdua de la seva filla i portada per la desesperació participa en un ritual, en el qual un home misteriós li proposa un pacte per a salvar la vida de la Clara. Al dia següent i de forma inexplicable ella torna a la vida. L'altra estrena destacada és 'Quines bestioles!', que es projectarà en català.

David Victori es va donar a conèixer com a guanyador del Festival de Curtmetratges de YouTube l'any 2012 amb 'La culpa'. Aquest premi, el va portar a rodar 'Zero', un projecte produït per Ridley Scott i Michael Fassbender. Ara arriba als cinemes amb 'El pacto' que està produïda per Sony Pictures International Productions, Ikiru Films, 4Cats Pictures i El Pacto La Película AIE. Compta també amb la participació de TVE, TVC, Movistar+ i Vodafone , i el suport de l'ICAA i l'ICEC.'Quines bestioles!'Arnaud Bouron i Antoon Krings dirigeixen aquesta pel·lícula d'animació francesa que arriba en català a la gran pantalla. Apol·lo, un artista itinerant que aterra al món dels insectes, haurà d'ajudar, sense voler-ho, la reina de les abelles a salvar el tron davant de la seva malvada cosina, que l'ha segrestada. El protagonista farà nous amics que el protegiran i cooperaran amb ell perquè aconsegueixi el seu propòsit.'El espía que me plantó'Quan Audrey descobreix que la seva exparella és un agent de la CIA, haurà de fugir a Europa amb la seva amiga Morgan per escapar dels assassins que volen interrogar-les sobre ell. Enmig d'aquesta trama d'espies, les dues lluitaran per salvar el món intentant no deixar-se entabanar per un encantador, però sospitós, agent britànic. Una comèdia dirigida per Susanna Fogel i protagonitzada per Mila Kunis i Kate McKinnon.'Purasangre'Dues adolescents de Connecticut reprenen la seva estranya amistat anys després d'haver-se distanciat. Aviat s'adonen que res no és el que sembla i que planejar un assassinat potser és la millor solució a tots els seus problemes. Un thriller que constitueix el debut del director Cory Finley a la gran pantalla. 'El viaje de Nisha'Aquest drama nòrdic està protagonitzat per Nisha, una adolescent de 16 anys amb arrels pakistaneses que, immersa en una cultura on les relacions sentimentals estan reservades pel matrimoni, decideix creuar la línia vermella i començar a sortir amb un jove noruec. Quan el pare de Nisha els troba junts al llit, decidirà enviar-la amb la seva família al Pakistan, on haurà d'adaptar-se a un nou món cultural del qual no en vol formar part. Una pel·lícula de disparitat cultural i familiar dirigida per Iram Haq i protagonitzada per Maria Mozhdah, que debuta com a actriu.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.