directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Selva doble fletxa Dimecres, 15 d'agost de 2018 12:38 h

Uns lladres entren a la botiga Wine Palace de Lloret, rebenten la caixa forta amb una radial i s'enduen 40.000 euros

Els delinqüents van actuar de matinada i van regirar les caixes registradores, els vestidors i les oficines de l'establiment

ACN Lloret de Mar.-Uns lladres han entrat a la botiga Wine Palace de Lloret de Mar (Selva), han rebentat la caixa forta amb una serra radial i s'han endut un botí de 40.000 euros. El robatori va tenir lloc de matinada. Aprofitant la foscor de la nit, els delinqüents van fer palanca a la porta de l'establiment i, un cop a dins, van dedicar-se a remenar les caixes registradores, els vestidors del personal i les oficines. Va ser precisament en un dels despatxos on van localitzar la caixa forta, que contenia els diners de la recaptació. Tot i que el Wine Palace disposa d'alarma, no se sap per què no es va activar. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per intentar localitzar els lladres.

El robatori al Wine Palace de Lloret de Mar va tenir lloc aquest dilluns a la matinada. L'establiment ven vins, licors i refrescos. Forma part d'una cadena que té unes 25 botigues més repartides arreu de Catalunya.El Wine Palace de Lloret està situat just a l'entrada del municipi venint per la C-63. És a dir, a tocar d'una carretera que va facilitar la fugida als lladres. Els delinqüents van actuar de matinada. Primer, van fer palanca per obrir les portes de l'establiment. I un cop a dins, van anar directament a buscar diners. Van regirar les caixes registradores, els vestidors i les oficines.En un dels despatxos, els lladres van localitzar la caixa forta de l'establiment. La van rebentar amb l'ajuda d'un trepant i d'una serra radial i es van emportar els diners de la recaptació. En total, cap a 40.000 euros.Els treballadors del Wine Palace es van adonar del robatori l'endemà al matí, quan van anar a la feina. Van alertar la Policia Local de Lloret de Mar i els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació i treballen per intentar localitzar els delinqüents. Tot i que el Wine Palace no disposa de càmeres de seguretat, sí que té alarma (però no se sap per què, aquella nit no va activar-se quan van entrar els lladres).Al PGA de Caldes, més de 260.000 eurosEl robatori a la botiga Wine Palace de Lloret ha tingut lloc pocs dies després que uns altres delinqüents entressin a la urbanització de luxe PGA Resort de Caldes de Malavella (Selva). Aquí, els lladres van burlar la seguretat privada que té el complex, van entrar a quatre cases i van endur-se'n un botí de més de 260.000 euros en diners i joies. A tres de les cases, per entrar-hi, els delinqüents van forçar alguna obertura. Però a la quarta, van aprofitar que els propietaris s'havien deixar les finestres obertes i que s'estaven banyant a la piscina per esmunyir-se cap a dins. En total, els lladres van robar tres caixes fortes que estaven encastades –amb tot el que hi havia a dins- i van arreplegar joies (com ara rellotges i anells d'or) a més de diners en efectiu.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.