directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 15 de març de 2024 06:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 15 d'agost de 2018 23:46 h

Pugen a 39 els morts per l'esfondrament d'un viaducte a Gènova

També hi ha setze ferits, dotze d'ells greus

ACN Barcelona.-La delegació del govern a Gènova ha indicat aquest dimecres que el balanç provisional de morts per l'esfondrament del viaducte de la ciutat italiana puja a 39 persones. A més hi ha setze ferits, dotze d'ells greus. L'esfondrament es va produir aquest dimarts cap a les dotze del migdia quan a la zona plovia amb intensitat i va caure una part del viaducte d'entre 100 i 200 metres de longitud de l'autopista A-10, que connecta la frontera de França amb les principals ciutats del país. El pont afectat, el pont Morandi, té una longitud de 1.182 metres i una altura de 90 metres.

A la zona hi treballen centenars d'efectius entre bombers, policia municipal i estatal, protecció civil i equips d'emergència que busquen possibles supervivents que puguin estar atrapats sota la runa.El ministre d'Infraestructures d'Itàlia, Danilo Toninelli, ha exigit la dimissió als directius de la concessionària Autoestrades per l'Itàlia, que és la filial d'Atlantia i responsable del manteniment del pont.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.