directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 11:09 h

Els treballadors de la recollida de brossa de Salou suspenen la vaga programada a partir de divendres

Consideren que els serveis mínims establerts impedeixen que un gran nombre de la plantilla es pugui sumar a la protesta, que "perd valor"

ACN Salou.-Els treballadors de la recollida de brossa de Salou (Tarragonès), que havien programat una vaga a partir de divendres i fins al 23 d'agost, han suspès la vaga, segons ha informat aquest dijous el sindicat SRT, majoritari al comitè d'empresa a la UTE Salou Net. Segons el sindicat, el Departament de Treball de la Generalitat ha establert en la seva resolució uns serveis mínims que afecten a més de la meitat de la plantilla i això impedeix que un gran nombre de treballadors pugui sumar-se a la vaga. Així, consideren que la protesta "perd valor" i no pot assolir els objectius marcats. STR també ha anunciat que suspenen la manifestació prevista per divendres a la tarda, que havia d'iniciar-se entre la Via Roma i el carrer Barcelona i acabar el recorregut davant del consistori, per evitar coincidir amb actes de commemoració dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Apunten que informaran de la nova data per la manifestació pròximament.

El STR va sol·licitar que la totalitat dels treballadors pogués acollir-se al dret de vaga, mentre que l'Ajuntament i la direcció van demanar, segons el sindicat, que només el 10% s'hi pogués sumar. "La resposta de la Generalitat ha estat que només el 30% pugui fer-la, deixant la vaga sense efecte", apunten.El sindicat reclama descongelar els salaris als quals no s’apliquen els increments de l’IPC des de la pròrroga del conveni col·lectiu del 2012-2013. STR assegura que en els darrers mesos s'ha aconseguit establir la negociació del nou conveni, a la vegada que continuen pendents de la reclamació de l'anterior, esperant que comenci un procés judicial al jutjat social de Tarragona a l'octubre.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.