directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 10:59 h

Buch, sobre l'acte de record del 17-A: "Qualsevol debat polític i situació estranya ha de quedar al marge"

El conseller d'Interior agraeix a l'Ajuntament de Barcelona que assumís el lideratge en l'atenció a les víctimes

ACN Barcelona.- El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha demanat que "qualsevol debat polític i situació estranya" quedi "al marge" de l'acte que tindrà lloc aquest divendres a Barcelona en record de les víctimes dels atemptats del 17 d'agost de l'any passat, després de dies d'especulacions sobre la reacció de polítics i ciutadans per la presència del Rei. En una entrevista a Catalunya Ràdio, el conseller ha subratllat que aquest acte s'ha de centrar en el record de les víctimes, la solidaritat amb els seus familiars i l'agraïment als cossos policials i d'emergències i altres col·lectius que van actuar aquell dia. Per a Buch, "qualsevol debat d'índole política" estaria "fora de lloc" perquè "ja hi ha espais i dies suficients per tenir els debats que facin falta". El conseller ha agraït a l'Ajuntament de Barcelona que assumís el lideratge en l'atenció a les víctimes, després que la Generalitat, intervinguda per l'article 155, arribés "tard"

(Aquesta notícia substitueix la que s'havia publicat aquest dijous a les 10.06. El conseller ha agraït a l'Ajuntament de Barcelona que assumís el lideratge en l'atenció a les víctimes dels atemptats durant l'aplicació del 155 i no l'organització de l'acte commemoratiu. La notícia original ja ha estat degudament corregida)



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.