directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 07:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Tarragonès doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 12:38 h

Tarragona instal·larà un punt d’hidratació per abastir d’aigua a castellers i públic durant les diades

La mesura vol contribuir a la sostenibilitat i fomentar el consum d’aigua de l’aixeta

ACN Tarragona.-Les diades castelleres de Sant Magí, de Santa Tecla, del primer diumenge de festes -el 16 de setembre- i el XXVII Concurs de Castells de Tarragona comptaran amb un nou punt d’hidratació que abastirà d’aigua a castellers i públic. La mesura consta d’una estructura mòbil amb vuit aixetes que l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) ja ha provat en esdeveniments com la caminada popular de l’aigua del mes d’abril, el Parc de Nadal i la Mitja Marató. La iniciativa, que és totalment gratuïta, té com a objectius contribuir a la sostenibilitat i fomentar el consum de l’aigua de l’aixeta, segons han explicat aquest dijous l’alcalde i president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros, i el director-gerent de l’empresa, Daniel Milan.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha defensat que l’aigua de l’aixeta té bona qualitat i és més sostenible “en el seu conjunt”. Amb aquesta mesura, ha afegit l’alcalde, volen reduir la quantitat d’ampolles i llaunes que es llencen a la via pública durant les diades i les festes populars, com també es pretén amb l’ús dels gots reutilitzables. El director-gerent d’Ematsa, Daniel Milan, ha afirmat que la iniciativa “ve per quedar-se” perquè l’aigua de l’aixeta té un impacte ambiental menor que el consum d’aigua envasada. Segons ha detallat Milan, la primera és entre 500 i 1.000 vegades més barata que la segona i té molt menys impacte en el medi ambient perquè no requereix d’ampolles de plàstic.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.