directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 15:34 h

Lastra demana apartar les "dissensions i ruptures" i buscar "unitat" en el primer aniversari del 17-A

La vicesecretària general del PSOE defensa la tasca feta pels Mossos i les forces i cossos de seguretat de l'Estat

ACN Madrid.-La vicesecretària general del PSOE i portaveu dels socialistes al Congrés, Adriana Lastra, ha demanat deixar de banda les "dissensions i ruptures" en el primer aniversaris dels atemptats de Barcelona i Cambrils i demana buscar "unitat". "Hem d'unir-nos més que mai com a societat, també les forces i cossos de seguretat de l'Estat, perquè el repte que tenim per davant és el terror jihadista i és a nivell europeu i mundial, davant d'això cal unitat", ha manifestat l'endemà que els presos independentistes hagin qüestionat la falta de col·laboració de l'Estat en l'operatiu policial. Davant d'això, la vicesecretària del PSOE ha defensat la tasca tant dels Mossos d'Esquadra com dels efectius dels cossos estatals i ha lloat també el paper de la ciutadania catalana, que creu que va donar "una lliçó de solidaritat".

Lastra ha volgut treure ferro a l'intercanvi de retrets que s'han efectuat el PP i membres de l'antic Govern sobre l'actuació policial del 17-A i ha demanat unitat i deixar de banda "dissensions i ruptures". A favor d'apujar impostos als més ricsPel que fa a la proposta de Podem d'apujar impostos a les grans riqueses i corporacions (apujant el tram de l'IRPF als que cobren més de 60.000 euros), la vicesecretària del PSOE ha recordat que ja al seu programa electoral defensaven que calia que les grans riqueses paguessin més. "Sempre hem defensat que les classes treballadores no paguin més però sí les grans riqueses i corporacions ja que el PP ha generat desigualtat i paguen menys del que deurien", ha manifestat. Tanmateix, Lastra no ha concretat com avança la negociació amb Podem ni si pot arribar a bon port. Els de Pablo Iglesias supediten aquesta i d'altres mesures "anti-austeritat" al seu vot afirmatiu als pressupostos generals per al 2019.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.