directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garrigues doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 17:11 h

Les Borges Blanques decreta dos dies de dol després de la mort d'un infant en una piscina del municipi

El club esportiu al qual pertany la instal·lació també tancarà tres dies les seves portes

ACN Les Borges Blanques.-L'equip de govern de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha decretat dos dies de dol després de la mort, aquest dijous al matí, d'un nen d'uns set anys veí dels Omellons (Garrigues), a la piscina del Club Tennis Borges, mentre feia unes estades multiesportives a les instal·lacions de l'entitat, segons s'ha indicat des del consistori. El jutjat de Lleida ha obert una investigació per determinar les causes exactes de l'ofegament. L'alcalde del municipi, Enric Mir, ha informat que s'han suspès tots els actes públics durant dijous i divendres i que les banderes onejaran a mitja asta i amb un crespó negre. L'equip de govern ha donat el condol als familiars de l'infant.

L'Ajuntament també ha informat que el Club Tennis Borges també tancarà tres dies les instal·lacions i suspendrà totes les activitat previstes. El consistori remarca que feia onze anys que s'organitzaven les estades esportives en el marc de les quals ha perdut la vida l'infant, "sense haver hagut de lamentar mai cap incident greu fins ara". A les estades, gestionades per l'empresa Esport Actiu, s'hi fa natació, tennis, altres modalitats esportives i tallers de manualitats. En aquestes concretes hi participaven deu alumnes, amb dos monitors que, subratlla l'Ajuntament, disposaven de la titulació pertinent.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.