directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 19:28 h

Bonvehí demana "fugir" de "polèmiques estèrils" i estar "al costat de les víctimes" del 17-A

El líder del Partit Demòcrata reclama centrar-se en la coordinació policial "que encara avui no és un fet per les dificultats de l'estat espanyol"

ACN Barcelona.-El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha demanat "fugir" de "polèmiques estèrils" i estar "al costat de les víctimes" del 17-A el dia abans de la commemoració del primer aniversari dels atemptats. Bonvehí ha assegurat que li sap "greu" veure que els titulars dels diaris se centren en el fet de "si el Rei ve o no", quan, al seu parer, caldria centrar-se en "fer costat a les víctimes". També ha posat èmfasi en el fet que cal millorar la coordinació policial, i ha subratllat que això "encara no és un fet perquè l'estat espanyol ens continua posant moltes dificultats en poder exercir les nostres tasques d'autogovern".

Bonvehí, que ha recordat que el partit serà demà a l'acte de la Rambla i a Lledoners, aquesta tarda a Ripoll i Alcanar i dissabte a Cambrils, ho ha dit des de la Festa Major de Gràcia acompanyat de la candidata a l'alcaldia, Neus Munté. Munté ha destacat que la festa no és "aliena a la situació d’excepcionalitat" del país i per això també té un record per als "presos polítics i exiliats", amb un llaç gegant a la plaça de la Vila de Gràcia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.