directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garrigues doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 19:56 h

L'Ajuntament dels Omellons decreta tres dies de dol per la mort d'un nen del municipi en una piscina de les Borges Blanques

El consistori també ha decidit suspendre tots els actes oficials i activitats previstes durant aquest període

ACN Els Omellons.-L'Ajuntament dels Omellons (Garrigues) ha decretat tres dies de dol oficial al municipi, que tindran lloc entre divendres i diumenge, després de la mort d'un infant de la localitat aquest dijous en una piscina d'un club de tennis de les Borges Blanques on participava en unes estades multiesportives. Així ho ha acordat el consistori en un Ple extraordinari celebrat aquest vespre arran del tràgic succés. L'Ajuntament també ha decidir suspendre tots els actes oficials i activitats previstes per aquests tres dies, en què les piscines dels Omellons romandran tancades coincidint amb les tres dies de dol. Des del consistori han traslladat tot el condol a la família del menor i han posat a la seva disposició els serveis municipals, segons ha manifestat l'alcalde, Jordi Gaya, durant la sessió. El Ple ha finalitzat amb un minut de silenci en record del nen i la seva família. Així mateix, la bandera consistorial oneja a mitja asta i llueix un crespó negre.

L'Ajuntament de les Borges Blanques també ha decretat dos dies de dol, suspenent tots els actes previstos per aquest dijous i divendres. Igualment, el Club Tennis Borges, on s'ha produït el tràgic succés, ha anunciat que tancarà tres dies les seves instal·lacions i suspendrà totes les activitat previstes. Finalment, l'Ajuntament d'Arbeca (Garrigues) també ha decidit declarar dia de dol oficial aquest divendres, tenint en compte que el menor era alumne de l'escola Albrika del municipi.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.