directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 13:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 20:05 h

Un concurs d'idees entre els treballadors de Seat permet estalviar 12,6 MEUR a l'empresa

Algunes de les iniciatives tenen a veure amb l'estalvi energètic i amb l'eficiència de les instal·lacions

ACN Barcelona.-Un concurs d'idees entre els treballadors de Seat va permetre estalviar l'any passat 12,6 milions d'euros a l'empresa, segons ha informat en un comunicat. Es tracta d'un programa que la firma impulsa des de fa prop de dues dècades i que l'any passat va comportar 11.200 idees de millorar proposades per la plantilla. Prop de la meitat van ser premiades per l'originalitat, amb premis per valor de 2.123.000 euros. Pel que fa a les iniciatives que Seat ha tirat endavant per aconseguir estalvis, destaquen les que tenen a veure amb l'eficiència energètica i de les instal·lacions. El programa pretén fomentar l'estalvi però també la creativitat com a competència clau dels treballadors. Durant els primers sis mesos d'aquest 2018 ja s'han rebut 7.381 idees, més que en el mateix termini de l'any passat.

El vicepresident de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros, ha destacat que a través d'iniciatives com aquesta la plantilla "sent que la seva opinió és important" i es consciencia de la necessitat de tenir una "visió mediambiental i de millora" dels procediments.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.