directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 16 d'agost de 2018 23:36 h

Els tripulants de cabina de Finnair decideixen mantenir els sis dies de vaga al Prat

L'empresa concessionària del servei, Atlas, assegura que la plantilla rebutja un augment de sou de fins al 16%

ACN Barcelona.-Els tripulants de cabina de Finnair han decidit mantenir els sis dies de vaga a l'aeroport del Prat després que hagi acabat sense acord la tercera reunió dels seus representants sindicals amb els dirigents de l'empresa de treball temporal Atlas-Adecco Outsourcing –adjudicatària del servei- a les dependències del Departament de Treball. Les aturades tindran lloc el 18, 19, 25 i 26 d'agost, així com l'1 i 2 de setembre. Els treballadors afirmen que la direcció pretén "únicament" apujar les condicions salarials negociades a Madrid, amb una millora de l'oferta del 2% "i sense afegir res més per al 2019", segons Virgina Palancar, delegada del sindicat USOC a Finnair-Barcelona. La direcció d'Atlas, de la seva banda, afirma que les pujades que ofereix són del 12% per al 2018 i el 2019 i del 16% per al 2020.

USOC lamenta que la direcció hagi posat com a condició per mantenir les negociacions que es desconvoqui totalment la vaga. També alerta que les condicions que a Madrid s'han acceptat a Barcelona s'han rebutjat "en assemblea". A més, afirma que a banda de demanar una millora econòmica de l'oferta aprovada a Madrid –millores d'un 10% de mitjana dels salaris segons la direcció d'Atlas- també cal millorar "la part social i de normativa".De la seva banda, des de l'empresa s'afirma que els representants de la plantilla havien demanat augments de sou "de fins al 50%" i es lamenta que també s'ha rebutjat la seva oferta de gairebé duplicar el preu de l'hora nocturna.Ambdues parts han informat de les seves postures en sengles comunicats, i difereixen en la voluntat negociadora que plantegen a partir d'ara. Així, mentre USOC afirma que des de la direcció se'ls ha comunicat que no tenen intenció de seguir negociant, els màxims responsables d'Atlas asseguren que segueixen oberts a la negociació.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.