directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 11:00 h

Sánchez recorda les víctimes del 17-A en dues piulades, una en castellà amb la bandera d'Espanya i una en català sense

El president espanyol apel·la a la "unitat de tota la societat espanyola" davant el terrorisme i afirma que "Espanya és un país de pau"

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha publicat aquest divendres dos missatges al seu compte personal de Twitter per recordar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils en el primer aniversari. Els missatges són idèntics, el primer en castellà i el segon en català, on mostra la solidaritat amb les víctimes i el seu dolor i assegura que Espanya i Barcelona són llocs de pau. En la piulada en castellà (publicada primer) hi apareix una imatge de la Rambla amb el lema 'Sempre amb les víctimes' i a la part inferior esquerra l'escut d'Espanya i la bandera espanyola. Dues hores més tard, el president espanyol ha piulat exactament el mateix text en català i hi ha adjuntat la mateixa fotografia. Ara bé, en aquesta ocasió no hi ha posat ni la bandera espanyola ni l'escut. "La unitat de tota la societat espanyola ens fa forts contra el terror i la barbàrie", ha escrit el president espanyol, que afegeix que un any després "estem ferm davant la desraó del terrorisme".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.