directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 11:33 h

La plaça de Catalunya recorda les víctimes del 17-A: "La mort de qualsevol home m'afebleix"

Vuit joves de diferents religions llegeixen el fragment d'un poema en les llengües de les víctimes de l'atemptat de fa un any

ACN Barcelona.-Les notes del 'Cant dels Ocells' han obert l'acte de record a les víctimes del 17-A a la plaça de Catalunya, un any després de l'atac jihadista a la Rambla i Cambrils. La part central de l'acte l'han protagonitzat vuit joves de diferents religions, que han representat les setze persones que van perdre la vida als atemptats, i han llegit en les vuit llengües de les víctimes el fragment d'un poema del llibre 'Devocions sobre situacions inesperades'. " La mort de qualsevol home m'afebleix perquè estic lligat a la humanitat", recita el poema. El silenci i la solemnitat de l'acte només l'ha trencat un nombrós col·lectiu que ha fet constants proclames de suport al rei Felip VI i a Espanya, davant la indignació del gruix del públic. La música, però, ha tornat a emmudir la plaça per tacar un acte breu i senzill, però ple d'emotivitat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.