directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 13:11 h

Podemos celebra que les víctimes hagin estat les "úniques protagonistes" en l'acte del 17-A

Ione Belarra ha recordat que l'horror que es va viure a Barcelona fa tot just un any és "habitual i diari" a molts països del món

ACN Barcelona.-La diputada al Congrés i portaveu adjunta d'Unidos Podemos, Ione Belarra, ha celebrat que les víctimes dels atemptats del 17-A i els seus familiars i amics hagin estat els "únics protagonistes" de l'acte celebrat aquest divendres a la plaça de Catalunya. Un acte "molt emotiu", ha afegit, que ha servit també per reconèixer la tasca de les forces de seguretat i dels equips d'emergències i sanitaris "que es van deixar la pell" fent una feina "molt per sobre" de la que la seva professió els exigia. La diputada també ha volgut enviar un missatge "als que volen estendre l'odi i la por entre nosaltres" recordant-los que hi ha molta gent disposada a combatre'ls reafirmant els seus "valors d'amor, solidaritat i convivència en la diversitat". Per últim, Belarra, que no ha volgut comentar que s'hagin penjat pancartes en contra de la presència del monarca espanyol Felip VI, ha destacat que a països com l'Afganistan o Síria l'horror que es va viure a Barcelona fa tot just un any és "habitual i diari".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.