directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 13:13 h

El PSOE demana evitar la "controvèrsia política" i llença un missatge "d'unitat i solidaritat" en els actes del 17-A

Jaume Collboni afirma que Barcelona fa "un acte d'autoafirmació com a ciutat oberta, plural i de pau"

ACN Barcelona.-El secretari general del Grup Socialista al Congrés, Rafael Simancas, ha demanat deixar de banda la "controvèrsia política" en els actes del primer aniversari del 17-A i centrar-ho tot en el record a les víctimes. "Avui no és dia per controvèrsia política sinó que cal expressar afecte, respecte i solidaritat de les víctimes", ha reclamat. També ha mostrat agraïment a la tasca feta per les forces i cossos de seguretat i ha demanat que sigui un dia per expressar "la unitat sense fissures" de totes les forces polítiques "en defensa de la democràcia, la llibertat i per fer front al terrorisme". Per la seva banda, el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, també ha destacat el caràcter "unitari" de l'acte i ha remarcat que tots els cossos de seguretat i emergències van treballar "amb eficàcia i van demostrar un noble comportament". Per la seva banda, el portaveu a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha destacat que l'acte d'homenatge permet a la ciutat "autoafirmar-se com a ciutat oberta, plural i de pau" i ha afegit que la ciutadania no tolerarà "brot de xenofòbia"

Diferents representats socialistes han fet valoracions sobre l'acte d'homenatge a les víctimes del 17-A organitzat per l'Ajuntament de Barcelona. Han coincidit en destacar que ha de servir per transmetre un missatge d'unitat, per retre homenatge i oferir afecte a les víctimes i els seus familiars i també un agraïment als funcionaris públics que van treballar en els atemptats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.